Zapečena piletina sa pavlakom


POTREBNO JE:

500 g pilećeg belog mesa
300 g kisele pavlake
1 kašičica senfa
100 g kačkavalja
so
začini
ulje

PRIPREMA:

Od mesa iseći šnicle. Posoliti i začiniti po ukusu i staviti na 10 minuta u frižider. Izmešati kiselu pavlaku i senf. Šnicle uvaljati u tu smesu i ređati u pouljen pleh. Odozgo staviti kačkavalj, rendan ili listiće. Peći na 200 stepeni oko 30 minuta.


PRIJATNO!!


http://www.recepti.com

Comments

Popular posts from this blog

A VEČERAS PRAVA DRAMA: Za samo 6 sati Zadruga će goreti – EVO I ŠTA JE RAZLOG! Očekujte reku suza

“Nisam silovao malu Anđelinu, slučajno sam zavukao ruku…“

PITAT ĆE STAROST GDJE JE BILA PAMET: Samo JEDAN sastojak je dovoljan da zaustavi propadanje zglobova i hrskavice!